E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

  • Ketokonazol – janë hequr disa indikacione

    Lajme - Farmakovigjilencë
    Britani e Madhe. Informacioni i preskripcionit për ketokonazol (Nizoral) tabletat është përditësuar me heqjen e disa indikacioneve terapeutike për shkak të rrezikut nga hepatotoksiciteti dhe disponueshmëria e antifu...