E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

 • Vaksinat H1N1-Aprovohen nga FDA

  Lajme - Lajmet më të reja
  15 Shtator 2009, ShBA - FDA aprovon vaksinat për virusin e influencës 2009 H1N1Aprovimi jep një mjet të rëndësishëm për të luftuar pandeminëVaksina H1N1 Food and Drug Administration e ShBA ka njoftuar sot ...
 • Vaksina A H1N1-doza njësore efektive

  Lajme - Lajmet më të reja
  Vaksina A H1N111 Shtator, 2009 — Rezultatet iniciale nga trialët e National Institutes of Health të ShBA mbështetin dhe riforcojnë të gjeturat e dhëna dje që një dozë njësore e vaksinës së ...
 • Kongresi i FIP-Prezentime të autorëve shqiptarë

  Lajme - Lajmet më të reja
  Që nga 2 shtatori kanë mbërritur në Stamboll rreth 60 pjesëmarrës nga Kosova dhe Shqipëria. Në këtë Kongres do të prezentohen 16 punime nga praktika dhe shkenca e farmacisë.Në vazhdim paraqe...
 • 3000 vetë në Kongresin e FIP

  Lajme - Lajmet më të reja
  4 Shtator 2009, Stamboll, TurqiSot zyrtarisht u hap Kongresi i 69 Botëror i Farmacisë dhe Shkencave Farmaceutike. Gati 3000 farmacistë, shkencëtarë farmaceutik, akademikë, hulumtues, studentë dhe mysafirë morën...
 • Fillon Kongresi i 69 i FIP-it

  Lajme - Lajmet më të reja
  3 Shtator 2009Sot në Stamboll fillon Kongresi i 69-të i Federatës Internacionale Farmaceutike. Në këtë Kongres pritet të mbahen mbi 500 prezentime në të gjitha sekcionet.Nën përkujdesjen e kompan...