E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

  • Acidi traneksamik: Bar i ri për tretman të gjakrrjedhjes së rëndë menstruale

    Flash lajme - Flash lajme
    Femrat me gjakrrjedhje të rëndë menstruale të cilat dëshirojnë që të shmangin terapitë hormonale ose kirurgjike do të mund të kenë një opsion tjetër: acid traneksamik. Dr. Andrew Kaunit...
  • Crestor-reduktim i riskut KV

    Flash lajme - Flash lajme
    FDA ka aprovuar Crestor (rosuvastatinë kalcium tabletat, nga AstraZeneca) për të reduktuar rrezikun nga sulmi në tru, IM dhe procedurave të rivaskularizimit arterial në individët pa SKZ klinikisht evidente por me ri...