E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

 • 25 Shtatori - Dita Boterore e Farmacistit

  Lajme - Lajmet më të reja
  Federata Internacionale Farmaceutike Në emër të Lidershipit dhe Organizatave Anëtare gjithandej nëpër botë, FIP ka kënaqësinë të shpallë Ditën Botërore të Farmacistit që inaug...
 • Farmaciste nga Shqiperia dhe Kosova ne FIP

  Flash lajme - Flash lajme
  Në Kongresin e 70 FIP-it këtë vit marrin pjesë me prezentimet e veta (postera), farmacistë nga Kosova dhe Shqipëria. Nga Kosova marrin pjesë Arbenita Pajaziti dhe Arianit Jakupi, kurse nga Shqipëria Besnik Jucja, Le...
 • Hapet Kongresi i 70 i FIP-it

  Lajme - Lajmet më të reja
  Kongresi i 70 i FIP-it Të dielën më 30 gusht 2010, me pjesëmarrjen e gati 3000 pjesëmarrësve nga 116 shtete, u hap me ceremonial Kongresi i 70 Botëror i Farmacisë dhe Shkencave Farmaceutike, ngjarja më e madhe ...