E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

  • Somatotropina-rrezik

    Flash lajme - Flash lajme
    FDA informon konsumatorët që rezultatet nga studimi Sante Adulte GH Enfant (SAGhe), i ndërmarrë në Francë, ka gjetur që personat me disa lloje të shtatit të shkurtë gjaët fëmijërisë dhe...
  • PLATFORMA POLITIKE PËR SHËNDETËSI DHE SEKTORIN FARMACEUTIK

    Lajme - Lajmet më të reja
     Parimi kryesor: Barazia juridike dhe faktike e sektorit publik dhe privat në kujdesin shëndetësorDecentralizimi i institucioneve publike shëndetësore sipas nivelit të kujdesit shëndetësor (institucionet sh&eum...;