E hanë, 23 Pri 2012
 
 
Farmakovigjilencë

Informacione profesionale nga farmakovigjilenca.

Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Autori Shikime
1 SSRI-dozat e larta dhe aritmitë Lulzim Sharapolli 252
2 Ondansetron-rrezik i mundshëm për QT prolongim Adnan Mustafa 195
3 Epoetinë alfa-modifikim dozimi Adnan Mustafa 306
4 Këshilla për rrezitje në diell Adnan Mustafa 462
5 Propilen glikoli-dermatiti alergjik kontakti Adnan Mustafa 332
6 Topiramat-çarje e buzës dhe qiellzës Adnan Mustafa 419
7 IPP – Ndryshimi i etiketimit Lulzim Sharapolli 419
8 Buflomedil-tërhiqet nga tregu Adnan Mustafa 338
9 Dozimi i paracetamolit-BNFC Adnan Mustafa 860
10 PPI-fraktura të mundshme të eshtrave Lulzim Sharapolli 1011
11 Tramadol-ndryshim etikete Adnan Mustafa 975
12 Orlistat-përditësim për sigurinë Adnan Mustafa 999
13 ESA - Menaxhim i riskut Adnan Mustafa 1112
14 Anestetikët lokal – Raporte kondriolize Lulzim Sharapolli 1057
15 Hekur dekstran-Vërejtje e Kornizuar Lulzim Sharapolli 1062
16 Diklofenak-reaksione hepatike Adnan Mustafa 1149
17 Bisfosfonatet-osteonekrozë e nofullës Adnan Mustafa 1008
18 Statinat-update sigurie Adnan Mustafa 1111
19 Intron A - revokohen disa seri Adnan Mustafa 1001
20 Interaksion ceftriakson-kalcium i.v. Adnan Mustafa 1424
21 Finasterid-rrezik i rritur për Ca gjiri Adnan Mustafa 1584
22 Klopidogrel me omeprazol- të shmangen Lulzim Sharapolli 1703
23 Fluoksetina-sy. e serotoninës Lulzim Sharapolli 1888
24 Amjodaron-reduktim doze me statina Lulzim Sharapolli 1415
25 Paracetamoli pas vaksinës Adnan Mustafa 2176
26 Topiramat-Raporte të glaukomës Adnan Mustafa 677
27 Klopidogrel-Interakcione me IPP Lulzim Sharapolli 2253
28 Lantus - studime observacionale Adnan Mustafa 1624
29 Propiltiouracil-dëmtim i mëlçisë Lulzim Sharapolli 1475