E hanë, 25 Maj 2015
 
 
Barnatoret-Farmacitë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktoria e barnatoreve-farmacive në Shqipëri dhe Kosovë

Shqipëri (474/30 )

Farmacitë-barnatoret në ShqipëriBerat, Bilisht, Durrës, Elbasan, Ersekë, Fier, Gjirokastër, Gramsh, Kavajë, Korçë ...

Kosovë (436/43 )

Barnatoret-farmacitë në KosovëBardhosh, Besi, Deçan, Dragash, Drenas, Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjakovë, Gjilan, Graçanicë ...

Eri

Vasil Shanto
4000 Shkodër Albania

Sydrel

A.Kelmendi
4000 Shkodër Albania

Pjerani

Lagja 3 Heronjtë
4000 Shkodër Albania

Nr.2

Lagja 3
2001 Kavajë Albania

Kadia

Ndoc Mazi
4000 Shkodër Albania

Kozma

A.Goga
2001 Durrës Albania

Dea

Lagja 17
2001 Durrës Albania

SIMAKU

Lagja 4
2001 Durrës Albania

Ujka

Vasil Shanto
2500 Shkodër Albania

DEDA

Lagja 2
2500 Kavajë Albania

Nr.3

Lagja Lek Dukagjini
2500 Shkodër Albania

L.KONDAKCI

Rrogozhine
2500 Kavajë Albania

Bioni

Vasil Shanto
2500 Shkodër Albania

Seafarm

K.Kazanxhi
2001 Durrës Albania

Shëngjergji

M.Ulqinaku
2001 Durrës Albania

Lola&Anita

Lagja 4
2500 Kavajë Albania

Joana

T.Noga
2001 Durrës Albania

Shazi

Parrucë,Q.Stafa
4000 Shkodër Albania

Xhabiej

Vojo Kushi
4000 Shkodër Albania

Erzeni

Kodër,Shijak
2001 Durrës Albania
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds